24.03.2020

Nieuws

Ondersteuning van top judoka talent Joanne van Lieshout (17)

Ondersteuning van top judoka talent Joanne van Lieshout (17)

‘BusinessCenter.nl meer dan alleen kantoorlocaties en ondernemen’.

Het creëren van omgevingen waarin ambities waargemaakt kunnen worden is ons streven. Niet voor niets is onze pay-off van BusinessCenter.nl dan ook: Spaces for Ambition.

Onlangs hebben wij onze visie hierop verder kunnen vormgeven door judoka toptalent Joanne van Lieshout te sponsoren. Ook zij zit net als onze huurders en BusinessCenter.nl vol met ambitie.

Wij vinden dat onze maatschappelijke kernwaarden méér zijn dan het verduurzamen van onze locaties en het creëren van community’s. Daarom hebben we besloten om een samenwerking aan te gaan met Joanne.

Over Joanne

Topsport en successen zitten in het bloed van Joanne, de appel valt wat dat betreft niet ver van de boom. Zij is een dochter van Claudia Moors voormalig Nederlands Jeugdkampioen en viervoudig Nederlands kampioen medaillewinnaar. Naast het feit dat Joanne een talent is in de judo(top)sport, is ze ook een diabetes patiënt. Een pittige combinatie maar door de drive van Joanne en de liefde voor haar sport lukt het haar om vele successen te boeken, en dat al op jonge leeftijd.

Afgelopen februari heeft Joanne een 3e plek behaald op de Belgische Open (volwassenen toernooi) en op 7 maart jl. werd ze Nederlands kampioen judo bij de junioren.

Veel succes

Wij ondersteunen Joanne op diverse vlakken en hopelijk kunnen we samen fijne sportieve successen boeken. Wij wensen Joanne heel veel succes de komende tijd  in de voorbereidingen op haar toernooien, trainingen en wedstrijden.

BusinessCenter.nl & Brivec