De faciliteiten van elk Business Center.

Waarom zoekt u kantoor? Om u op het belangrijkste te kunnen focussenen: doen wat u leuk vindt.

Onze locaties zijn zo ingericht dat u als ondernemer volledig ontzorgd bent.

Welke faciliteiten bieden wij

Van supersnel WiFi, tot een koffiebar met goede koffie. En van 24/7 toegang tot je kantoor, tot laadpalen voor de deur, BusinessCenter.nl zorgt voor de randzaken, zodat jij je kunt richten op de hoofdzaken: jouw onderneming.

Supersnel internet

Wij snappen dat snel internet belangrijk voor je is, daarom bieden wij op iedere locatie een stabiele en snelle internetverbinding. In de algemene ruimtes kun je werken op ons gratis WiFi netwerk.

Een intercom die overal te bereiken is

Staat er bezoek voor de entree dan wil je graag zo snel mogelijk voor ze open doen, ook als je er toevallig nog niet bent. Via onze intercom met video kun je overal ter wereld zien wie er voor de deur staat, met diegene praten en de deur openen.

Vergaderfaciliteiten direct tot je beschikking

Iedere locatie beschikt over diverse vergaderfaciliteiten waar je als member gebruik van kan maken. Deze kun je online reserveren, zo weet je direct of er plek is.

Wij zijn zelf eigenaar van het pand

Het voordeel is dat wij zelf eigenaar zijn van de locaties zodat wij alle grip hebben op het gebouw en voor een langdurige relatie kunnen gaan met onze huurders.

Gemeenschappelijke lounge

Neem plaats in een van de sfeervolle zitjes en geniet van een heerlijke kop koffie tijdens een inspirerend gesprek met andere huurders, met een van je klanten of kom even tot jezelf. Het is helemaal aan jou! 

Coffee Corner

Geniet van een heerlijk vers kopje koffie bij onze BusinessCenters. Wij werken met verse bonen en afhankelijk van de vestiging hebben wij ook Starbucks coffeecorners beschikbaar. 

Centraal gelegen locaties

Onze locaties zijn centraal gelegen in Noord-Oost Nederland en zijn veelal per auto en openbaarvervoer goed te bereiken.

24/7 toegang

24 uur per dag en 7 dagen per week zijn onze BusinessCenters toegankelijk voor de huurders. Met een eigen entree-tag voor de hoofdentree van het pand en van je kantoorruimte kan je komen werken wanneer je maar wilt.

De toekomst van de aarde

Wij streven ernaar om het pand zo energiezuinig als mogelijk te maken. Duurzaamheid staat hoog op onze agenda en de basis van alle locaties is een energielabel A. Waar mogelijk wordt de lat nog hoger gelegd; LED verlichting, zonnepanelen, warmte terugwinning en gescheiden afval is maar een kleine greep uit de verduurzaming die wij doorvoeren in onze panden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er altijd laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar zijn, om ook het elektrisch rijden te stimuleren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Vloerbedekking van oude visnetten

Tapijttegels gemaakt van oude visnetten. Een circulair project waarbij ‘s werelds armste, afgelegen kustgemeenschappen hun eigen bedreigde omgeving helpen beschermen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Businesscenter.nl

Westeinde 23 3844 DD Harderwijk

Tel: 0851 307 937
E-mail: Hello@BusinessCenter.nl
/businesscenter