Aangenaam,
wij zijn BusinessCenter.nl

BusinessCenter.nl geeft ruimte aan jouw ambitie.

Als verhuurder van 20 BusinessCenters in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn wij dé partner in kantoorhuisvesting. Van twee bureau's in een Business Unit tot een Corporate Office voor meer dan 200 medewerkers. Bij BusinessCenter.nl maken wij ondernemen mogelijk.

Werkwijze

Als ondernemer wil je je niet druk hoeven maken om goede koffie, je internetverbinding of het onderhoud van je kantoor. Je wilt een betrokken partner als het gaat om huisvesting. Wij zorgen met ons kleine team en onze persoonlijke betrokkenheid dat jij je energie in je business kunt steken. Het huisvesten van honderden verschillende bedrijven in onze BusinessCenter locaties geeft ons energie. Zeker als deze bedrijven elkaar weten te vinden en samenwerken. Deze samenwerkingen stimuleren wij door een actieve community van huurders op te bouwen in onze locaties. Ons team stelt alles in staat om dit mogelijk te maken.

Wij kopen kantoorpanden en transformeren deze naar een BusinessCentervestigingen. De panden zijn eigendom van ons, hierdoor hebben wij alles zelf in de hand en zijn baas over het gebouw en terrein, waardoor de lijnen kort zijn. De kick die wij elke keer weer krijgen als wij de BusinessCenter.nl energie in een nieuw pand brengen, door hem te verbouwen en te verhuren is gigantisch.

Werkwijze

Persoonlijk contact

Wij hechten een groot belang aan een open relatie met onze huurders; korte lijnen, herkenning, aandacht en betrokkenheid. Samen met onze huurders maken wij ondernemen mogelijk.

Persoonlijk contact

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Businesscenter.nl

Westeinde 23 3844 DD Harderwijk

Tel: 0851 307 937
E-mail: Hello@BusinessCenter.nl
/businesscenter