Aangenaam,
wij zijn BusinessCenter.nl

BusinessCenter.nl geeft ruimte aan jouw ambitie.

Als verhuurder van 85.000 m2 kantoorruimte in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn wij dé partner in kantoorhuisvesting. Van twee bureau's in een Business Unit tot een Corporate Office voor meer dan 200 medewerkers. Onze locaties zijn voorzien van alle gemakken: van snelle internetverbindingen en hoogwaardige vergaderruimtes tot uitstekende koffie en professionele onderhoudsdiensten. Onze duurzame panden hebben energielabel A en zijn uitgerust met zonnepanelen, LED-verlichting en laadpalen voor elektrische auto's​.

Service met een glimlach

Service met een glimlach

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op je bedrijf. Bij BusinessCenter.nl zorgen wij voor alles wat je kantoor nodig heeft: uitstekende koffie, snelle internetverbindingen en professioneel onderhoud. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar, zodat jij je energie kunt steken in wat echt belangrijk is.

Wij transformeren kantoorpanden tot dynamische BusinessCenters en beheren deze zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over de gebouwen en kunnen we snel en efficiënt handelen. We krijgen een enorme kick van het nieuw leven inblazen van panden en ze omtoveren tot bruisende werkplekken.

Het huisvesten van honderden bedrijven in onze locaties geeft ons voldoening, vooral wanneer zij elkaar weten te vinden en samenwerken. We stimuleren deze samenwerkingen door een actieve community van huurders op te bouwen. Ons team doet er alles aan om een inspirerende en productieve omgeving te creëren waarin jouw bedrijf kan groeien.

Kies voor BusinessCenter.nl en ontdek hoe wij jouw perfecte werkplek realiseren.

Persoonlijk contact

Wij hechten een groot belang aan een open relatie met onze huurders; korte lijnen, herkenning, aandacht en betrokkenheid. Samen met onze huurders maken wij ondernemen mogelijk. Maak snel een afspraak en ervaar onze service! 

Sjoerd.

Sjoerd.

Jan.

Jan.

Martijn.

Martijn.

Paul.

Paul.

Marco.

Marco.

Hanneke.

Hanneke.

Arjen.

Arjen.

Cynthia.

Cynthia.

Karin.

Karin.

Patrick.

Patrick.

Kimberly.

Kimberly.

Ronnie.

Ronnie.

BusinessCenter.nl updates

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

BusinessCenter.nl

Westeinde 23
3844 DD Harderwijk
Tel: 0851 307 937
Hello@BusinessCenter.nl
/ businesscenter