Aangenaam,
wij zijn BusinessCenter.nl

BusinessCenter.nl geeft ruimte aan jouw ambitie.

Als verhuurder van 15+ BusinessCenters in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn wij de partner in kantoorhuisvesting. Van twee bureau's in een Business Unit tot een Corporate Office voor meer dan 200 medewerkers, bij BusinessCenter.nl maken wij ondernemen mogelijk.

Werkwijze

Als ondernemer wil je je niet druk hoeven maken om goede koffie, je internetverbinding of het onderhoud van je kantoor. Je wilt een betrokken partner als het gaat om huisvesting. Wij zorgen met ons kleine team en onze persoonlijke betrokkenheid dat jij je energie in je business kunt steken. Het huisvesten van honderenden verschillende bedrijven in onze BusinessCenter locaties geeft ons energie. Zeker als deze bedrijven elkaar weten te vinden en samenwerken. Deze samenwerkingen stimuleren wij door een actieve commmunity van huurders op te bouwen in onze locaties. Ons team stelt alles in staat om dit mogelijk te maken.

Wij kopen kantoorpanden en transformeren deze naar een BusinessCentervestigingen. De panden zijn eigendom van ons, hierdoor hebben wij alles zelf in de hand en zijn baas over het gebouw en terrein, waardoor de lijnen kort zijn. De kick die wij elke keer weer krijgen als wij de BusinessCenter.nl energie in een nieuw pand brengen, door hem te verbouwen en te verhuren is gigantisch.

Werkwijze

Locatie en duurzaamheid

De panden die wij kopen zijn gunstig gelegen bij (snel)wegen en/of openbaar vervoer. Niet alleen de algemene faciliteiten die wij aanbrengen zijn voor ons en onze huurders van belang, tevens streven wij ernaar om het pand zo energiezuinig als mogelijk te maken. Duurzaamheid staat hoog op onze agenda en de basis van alle locaties is een energielabel A. Waar mogelijk wordt de lat nog hoger gelegd; LED verlichting, zonnepanelen, warmteterugwinning en gescheiden afval is maar een kleine greep uit de verduurzaming die wij doorvoeren in onze panden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er altijd laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar zijn, om ook het elektrisch rijden te stimuleren

In de toekomst delen wij meerdere deelfaciliteiten aan, zoals deelfietsen en deelauto's op de verschillende vestigingen. Alles voor een turn-key kantoor en een prettige werkomgeving. 

Locatie en duurzaamheid

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Businesscenter.nl

Brivec B.V.
Laan 27, 8071 JG NUNSPEET
Postbus 44, 8070 AA NUNSPEET

Tel: 0851 307 937
WhatsApp: 0851 307 937 (08:30 - 17:30)
E-mail: Hello@BusinessCenter.nl
/BusinessCenter.nl