Welkom bij BusinessCenter De Ommelanden

Voormalig melkfabriek De Ommelanden kreeg een nieuwe bestemming en werd met behoud van haar karakteristieke kenmerken én met behoud van haar naam ontwikkeld tot het hedendaagse BusinessCenter De Ommelanden. 

Tijdens de herontwikkeling van dit prachtige complex werden de betrokkenen keer op keer verrast door nieuwe ontdekkingen; van onderaardse gangen tot verborgen kelders. En zelfs vloeren van 3 meter dik, bestaand uit gewapend beton welke met dynamiet dienden te worden weggeblazen, omdat hier de nieuwe liftschacht diende te komen.

Plan een bezichtiging

Bekijk de beschikbare ruimtes

  • Representatief
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Business Units Beschikbaar
  • Goede bereikbaarheid
  • Energielabel:
De Ommelanden

Digitale rondleiding BusinessCenter De Ommelanden

Benieuwd wat de locatie De Ommelanden je te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de verschillende kantoor varianten en de faciliteiten op deze locatie.

Wat maakt BusinessCenter De Ommelanden uniek?

Een uitestekende bereikbaarheid, gehuisvest in industrieel erfgoed met een robuuste uitstraling, maakt BusinessCenter De Ommelanden een onderscheidende keuze. Eens een oude melkfabriek, nu een eigentijdse kantorencomplex.

BusinessCenter De Ommelanden herbergt een diverse groep huurders, variërend van IT tot zorg, waardoor de plek een levendige en veelzijdige dynamiek heeft.

Het pand biedt ruime parkeergelegenheid, met meer dan 100 parkeerplekken voorzien van een laadpaal voor elektrische voertuigen. Daarnaast is er een beveiligde fietsenstalling aanwezig.

Binnen het complex zijn alle faciliteiten voor jou als huurder geregeld, inclusief vergaderfaciliteiten waar je een coffee corner en AH To Go vindt. Hier kun je tijdens vergaderingen gemakkelijk een drankje en hapje halen of ideaal voor een snelle en smakelijke lunch. BusinessCenter De Ommelanden biedt een complete en zorgeloze werkplek.

Aan alles is gedacht, zodat jij je volledig kunt richten op het belangrijkste: jouw onderneming.

Selectie van de beschikbare ruimtes

Welke faciliteiten bieden wij u?

Onderstaande faciliteiten worden door ons aangeboden op deze locatie.
Wil je ervaren of de locatie bij je past? Maak dan direct een afspraak voor een bezichtiging. 

AH Smartfridge

Terras

Mobiele intercom video

Eigenaar van het pand

Fietsenstalling

Industriëel erfgoed

Gemeenschappelijke lounge

Brieven & pakketten Postbus

Supersnel internet

Coffee Corner

24/7 toegang

Vergader­faciliteiten

Centraal gelegen

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Onze BusinessCenters zijn voorzien van zonnepanelen.  Ze wekken tot 100% eigen energie op, en overtollige energie wordt teruggeleverd aan de energieleverancier.

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Stories

Meer dan 500 bedrijven huren bij ons kantoorruimte

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

De Ommelanden.

Friesestraatweg 211-219
9743 AD Groningen
Tel: 0851 307 937
DeOmmelanden@BusinessCenter.nl