Welkom bij BusinessCenter De Ommelanden

Voormalig melkfabriek De Ommelanden kreeg een nieuwe bestemming en werd met behoud van haar karakteristieke kenmerken én met behoud van haar naam ontwikkeld tot het hedendaagse BusinessCenter De Ommelanden. 

Tijdens de herontwikkeling van dit prachtige complex werden de betrokkenen keer op keer verrast door nieuwe ontdekkingen; van onderaardse gangen tot verborgen kelders. En zelfs vloeren van 3 meter dik, bestaand uit gewapend beton welke met dynamiet dienden te worden weggeblazen, omdat hier de nieuwe liftschacht diende te komen.

  • Unieke locatie
  • Business Units Beschikbaar
  • Grotere metrages beschikbaar
  • Prominente zichtlocatie
  • Ruime parkeergelegenheid

BusinessCenter De Ommelanden
Bekijk de locatie op Google Maps
Friesestraatweg 211-219
9743 AD Groningen
Tel: 0851 307 937
DeOmmelanden@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding BusinessCenter De Ommelanden

Benieuwd wat de locatie De Ommelanden je te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de verschillende kantoor varianten en de faciliteiten op deze locatie.

De Ommelanden
Industrieel erfgoed

Industrieel erfgoed

BusinessCenter De Ommelanden is een industrieel erfgoed, met een robuuste uitstraling en daardoor zeer gewild als kantoorlocatie. Huurders uit diverse branches zijn gevestigd in dit karakteristieke gebouw, met partijen uit de IT, de zorg, de overheid en de media.

De kwaliteit van deze fraaie ontwikkeling blijft niet onopgemerkt en in 2004 wordt De Ommelanden genomineerd voor de prestigieuze FGH Vasgoedprijs.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

De Ommelanden.


Friesestraatweg 211-219
9743 AD Groningen
Tel: 0851 307 937
DeOmmelanden@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps