Welkom bij BusinessCenter Hanzeland

BusinessCenter Hanzeland is een representatief en luxe afgewerkt kantoorgebouw gelegen op een uitstekende zichtlocatie op kantorenpark 'Hanzeland' in Zwolle. In het gebied 'Hanzeland' zijn toonaangevende bedrijven en instellingen gevestigd waaronder: KPMG, NS, en Start.

  • Uitstekend kantoorklimaat
  • Zichtlocatie
  • Representatief
  • Grotere metrages beschikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid

BusinessCenter Hanzeland
Bekijk de locatie op Google Maps
Zuiderzeelaan 15-25
8017 JV Zwolle
Tel: 0851 307 937
Hanzeland@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding BusinessCenter Hanzeland

Benieuwd wat de locatie Hanzeland je te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de verschillende etages in het pand en verduurzamingsmaatregelen op deze locatie.

Hanzeland
Wat maakt BusinessCenter Hanzeland uniek?

Wat maakt BusinessCenter Hanzeland uniek?

BusinessCenter Hanzeland is, zoals de naam al zegt, gelegen op kantorenpark Hanzeland wat de uitvalsbasis is voor een breed scala aan bedrijven. Het kantorenpark is een goed ontwikkeld terrein wat zeer geschikt is voor kantoorhuisvesting en is nog lang niet uit ontwikkeld!

De ligging van het pand mag perfect genoemd worden. Een prominente zichtlocatie direct aan de IJsselallee, waardoor de A28 snel bereikt wordt. Daarnaast is het station op loopafstand, deze combinatie maakt het pand uitstekend bereikbaar. Tevens beschikt het pand over een parkeerterrein en een beveiligde fietsenstalling.

Aan alles is gedacht, zodat u zich op het belangrijkste kunt focussen: uw onderneming.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Huurders in Hanzeland

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Hanzeland.


Zuiderzeelaan 15-25
8017 JV Zwolle
Tel: 0851 307 937
Hanzeland@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps