Welkom bij BusinessCenter Harderwijk.

BusinessCenter Harderwijk is op prominente zichtlocatie gelegen op de kop van Businesspark Westeinde. BusinessCenter Harderwijk heeft een ruime parkeervoorziening op een afgesloten parkeerterrein. 

Tegenover het BusinessCenter ligt het ziekenhuis St. Jansdal daardoor zijn er ook een aantal zorgpartijen huurders bij BC Harderwijk

  • Prominente zichtlocatie
  • Goede bereikbaarheid
  • Station op loopafstand

BusinessCenter Harderwijk
Bekijk de locatie op Google Maps
Westeinde 23
3844 DD Harderwijk
Tel: 0851 307 937
Harderwijk@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding bij BC Harderwijk

Benieuwd wat de locatie Harderwijk te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de mogelijkheden en de faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

Harderwijk
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Harderwijk is een prachtige historische Hanzestad met de veluwe in de voortuin en water van het Veluwemeer in de achtertuin. Een knus stadje dat bruist van de gezelligheid en culinair genieten. Zowel de historische binnenstad van Harderwijk als het openbaar vervoer en de snelwegen zijn op een steenworp afstand gelegen.  

De centrale ligging en de goede bereikbaarheid van de Randstad maken Harderwijk, Ermelo, Putten en Nijkerk zakelijk aantrekkelijk. Gelegen aan de A28 en in de buurt van de A1, A27 en A6. Daarom is Harderwijk een goede uitvalsbasis voor uw kantoorpand. In no-time zit u in Zwolle, Amersfoort, Utrecht, Almere of Amsterdam.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Selectie van de beschikbare ruimtes

Er zijn momenteel geen ruimtes beschikbaar in BusinessCenter Harderwijk. Dit vonden we op de dichtst bij zijnde locatie:

Huurders in Harderwijk

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Harderwijk.


Westeinde 23
3844 DD Harderwijk
Tel: 0851 307 937
Harderwijk@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps