Welkom bij BusinessCenter Leusden

BusinessCenter Leusden is een representatief kantoorgebouw gelegen op het hoogwaardige en kleinschalige kantorenpark “De Horst”. Het BusinessCenter is omgeven door veel groen en grenst aan het Valleikanaal. Dit kantorenpark in de gemeente Leusden kenmerkt zich door een goede ontsluiting van het wegennet, de ruime opzet en de aandacht voor de groenvoorziening.

  • Uitgebreide vergader faciliteiten
  • Business Units Beschikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Goede bereikbaarheid
  • Lunchcaf√© aanwezig

BusinessCenter Leusden
Bekijk de locatie op Google Maps
Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
Tel: 0851 307 937
Leusden@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding Leusden

Benieuwd wat de locatie Leusden te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Unit zone, de duurzaamheid en de faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

Leusden
BusinessCenter

BusinessCenter

Het 4 verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan allerlei bedrijven. Op de tweede verdieping zijn 25 business units gesitueerd. Een unieke locatie met alle facilieiten en voorwaarden die u als ondernemer wenst. Met ruime vergaderfaciliteiten en een business lounge met een coffee corner. 

In het BusinessCenter is het mogelijk om kantoorruimte te huren vanaf 20 m² voor een all-in prijs.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Leusden.


Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
Tel: 0851 307 937
Leusden@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps