Welkom bij BusinessCenter Meander

BusinessCenter Meander ligt op het Businesspark IJsseloord II in Arnhem en is direct gesitueerd aan de A12/N325. Het Businesspark wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitstraling door de parkachtige inrichting, groenvoorziening en gecontroleerde architectuur. Hierdoor voldoet het park volledig aan de wensen en eisen die de ondernemers nu en in de toekomst kunnen stellen. 

  • Goede bereikbaarheid
  • Zichtlocatie
  • Representatief
  • Grotere metrages beschikbaar
  • Duurzaam pand

BusinessCenter Meander
Bekijk de locatie op Google Maps
Meander 725-729
6825 ME Arnhem
Tel: 0851 307 937
Meander@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding Meander

Benieuwd wat de locatie Meander te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Apartments en alle faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

Meander
Wat maakt BusinessCenter Meander uniek?

Wat maakt BusinessCenter Meander uniek?

De ligging van het pand aan de A12 en direct aan knooppunt Velperbroek maakt de bereikbaarheid uitstekend. Daarnaast beschikt het pand over een parkeerterrein en een parkeergarage. Ook is er gedacht aan elektrische laadpunten voor de auto. 24/7 toegang tot uw eigen kantoor en in de totaal vernieuwde entree een lekkere lounge met coffee corner.

Op deze locatie bieden wij Business Apartments aan in verschillende metrages. Alle apartments kunnen naar eigen wens worden ingericht. Dit maakt BusinessCenter Meander tot een unieke uitvalsbasis voor elk midden/groot bedrijf. Voor Business Units hebben wij nog mogelijkheden aan de overkant bij BusinessCenter Delta.

Aan alles is gedacht. Zodat u zich op het belangrijkste kan focussen: uw onderneming.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Welke faciliteiten bieden wij u?

Onderstaande faciliteiten worden door ons aangeboden op deze locatie.
Wil je ervaren of de locatie bij je past? Maak dan direct een afspraak voor een bezichtiging. 

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Selectie van de beschikbare ruimtes

Er zijn momenteel geen ruimtes beschikbaar in BusinessCenter Meander. Dit vonden we op de dichtst bij zijnde locatie:

Huurders in Meander

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.