Welkom bij BusinessCenter Zwolle

BusinessCenter Zwolle is een unieke zichtlocatie langs de (ringweg) IJsselallee te Zwolle. Gelegen op het kantorenpark 'Hanzeland' welke zeer strategisch is gelegen met een uitstekende bereikbaarheid. Per auto met de nabije verbinding met de A28 en Station Zwolle ligt slechts op 10 minuten loopafstand.

  • Zichtlocatie
  • Representatief
  • Turn-key Business Units
  • Grotere metrages beschikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid

BusinessCenter Zwolle
Bekijk de locatie op Google Maps
Zuiderzeelaan 27-41
8017 JV Zwolle
Tel: 0851 307 937
Zwolle@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding BusinessCenter Zwolle

Benieuwd wat de locatie Zwolle je te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Units en de faciliteiten op deze locatie.

Zwolle
Wat maakt BusinessCenter Zwolle uniek?

Wat maakt BusinessCenter Zwolle uniek?

BusinessCenter Zwolle is gelegen op kantorenpark Hanzeland wat de uitvalsbasis is voor een breed scala aan bedrijven. Het kantorenpark is een goed ontwikkeld terrein wat zeer geschikt is voor kantoorhuisvesting en is nog lang niet uit ontwikkeld!

De ligging van het pand mag perfect genoemd worden. Een prominente zichtlocatie direct aan de IJsselallee, waardoor de A28 snel bereikt wordt. Daarnaast is het station op loopafstand, deze combinatie maakt het pand uitstekend bereikbaar. Tevens beschikt het pand over een parkeerterrein en een beveiligde fietsenstalling.

In het pand zijn voldoende doorgroei mogelijkheden, zo zijn er Business Units, Business Appartments en Corporate Offices beschikbaar. Daarnaast zijn in het pand alle faciliteiten voor jou als huurder geregeld. Vergaderfaciliteiten, een coffee corner, een Albert Heijn smartfridge met verse sandwiches, salades, wraps en meer. Daarnaast is er 24/7 toegang.

Aan alles is gedacht, zodat u zich op het belangrijkste kunt focussen: uw onderneming.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Vloerbedekking van oude visnetten

Tapijttegels gemaakt van oude visnetten. Een circulair project waarbij ‘s werelds armste, afgelegen kustgemeenschappen hun eigen bedreigde omgeving helpen beschermen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Huurders in Zwolle

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Zwolle.


Zuiderzeelaan 27-41
8017 JV Zwolle
Tel: 0851 307 937
Zwolle@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps