Allergy Therapeutics

Wat leuk dat we elkaar spreken, Remco! Ik ben heel benieuwd hoe het huren bij BusinessCenter.nl bevalt? Jullie kantoor ziet er in ieder geval mooi uit!

“Dank je wel! Leuk om te horen. Het huren bij BusinessCenter.nl in Amersfoort bevalt erg goed! Het is een mooi en centraal gelegen pand met een goede parkeergelegenheid. Daarnaast is de service van BusinessCenter.nl goed en accuraat. Wat ook erg prettig is, is dat de lijnen erg kort zijn en dat ze telkens meedenken in oplossingen.”

Fijn om te horen dat het huren bij BusinessCenter.nl zo goed bevalt. Kun je wat vertellen over het bedrijf Allergy Therapeutics?

“Jazeker! Allergy Therapeutics is een middelgrote internationale farmaceut die zich specialiseert in de diagnostiek en behandeling van allerlei soorten allergieën. Het is een jong en innovatief bedrijf met een duidelijke focus. Het bedrijf is in 2011 opgericht in Nederland. Het hoofdkantoor van Allergy Therpeutics is gevestigd in Worthing (Zuid-Engeland) en is over de hele wereld actief met dochterondernemingen in Europa en distributieovereenkomsten in bijvoorbeeld Canada, Australië en Zuid-Korea.”

“Bij Allergy Therapeutics bieden we diagnostiek en medicatie op het gebied van allergieën aan. Voor patiënten met een verdenking op een allergie betekent het dat de arts eerst achterhaalt wat voor een allergie iemand heeft. Dit kunnen ze doen door het in kaart brengen van de klachten en de omstandigheden, een lichamelijk onderzoek en het uitvoeren van een zogenoemde allergietest. Het is namelijk belangrijk om exact vast te stellen voor welke allergenen iemand gevoelig is om vervolgens daarop de behandeling af te kunnen stemmen.”

Interessant! Kun je wat meer over jezelf vertellen?

“Mijn naam is Remco Kelder en ik ben de General Manager van Allergy Therapeutics. Ik ben al sinds 2012 werkzaam bij het bedrijf. Sinds 2014 ben ik aangesteld als General Manager van Allergy Therapeutics Nederland.”

Hoe ben je in deze sector terecht gekomen?

“Van origine ben ik een fysiotherapeut en sociaal wetenschapper. Nadat ik mijn opleidingen afgerond heb, ben ik twee jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. Na twee jaar heb ik de overstap gemaakt naar de farmaceutische industrie. Ik ben begonnen als rayonmanager bij Bayer B.V., een bedrijf dat zich onder andere richt op geneesmiddelen die door artsen worden voorgeschreven. Ik heb door de jaren heen in verschillende rollen bij verschillende farmaceuten gewerkt.”

Dat is een mooie stap die je gemaakt hebt. Waar ben je het meest trots op?

“Ik ben trots dat steeds meer artsen en patiënten gebruik maken van onze producten en diensten. Allergy Therapeutics is marktleider geworden in zijn segment en dit is volledig te danken aan keihard werken en de prestaties wie we als team neergezet hebben.”

Jullie hebben vast ook te maken met uitdagingen binnen jullie bedrijf, welke zijn dat?

“Uitdagingen waar we op dit moment tegenaan lopen, zijn de verdere uitbreidingen van ons productportfolio. Maar ook een nog betere dienstverlening kunnen aanbieden aan patiënten die last hebben van hun allergie.”

Stories