Wat zijn de voordelen van het huren van een kantoor in een Business Community

Professionele aanpak

Eén van de grootste voordelen van het huren van een kantoor in een Business Community van BusinessCenter is dat de gebouwen er allemaal picobello uitzien. Ze stralen een bepaalde mate van luxe uit wat professioneel overkomt als je klanten of andere zakelijke relaties uitnodigt. Daarnaast heb je een zakelijk adres, om je relaties en klanten te ontvangen. Ook bieden wij in onze panden allerlei zaken aan zoals meetingrooms met televisiescherm, een koffiecorner, schoonmaak van de algemene ruimte en ga zo maar door. Met als doel dat jij je kunt focussen op je bedrijf en niet bezig hoeft te zijn met randzaken.

Het is de plek om gelijkgestemden te ontmoeten

Bij BusinessCenter verhuren we allerlei soorten kantoorruimtes. We bieden units aan waar je als éénpitter kunt werken, maar we bieden ook ruimtes aan voor 30 werkplekken net als de grote oppervlaktes voor meer dan 250 werkplekken. Doordat er op elke locatie een groot aanbod aan huurders gevestigd is, is het ook de plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Samen een borrel te organiseren, van elkaar te leren of gebruik te maken van elkaars expertise. En misschien nog wel het belangrijkste: het uitbreiden van je netwerk.

Als je als freelancer in een kleinere unit zit, is het ook een fijne manier om toch een soort van collega’s te hebben en af en toe een keertje te borrelen of een praatje te maken bij de koffiemachine.

Goed voor het imago van je bedrijf

Een ander voordeel van het huren van een kantoor in een Business Community is het feit dat het goed voor het imago van je bedrijf is, als je in de groeifase zit. Het komt professioneel over als je op zo’n locatie gevestigd zit en daarnaast biedt het ook een bepaalde mate van vertrouwen aan (potentiële) klanten als ze zien waar je bedrijf gevestigd is. Ook kun je – zodra je bedrijf aan het groeien is – binnen onze Business Community op zoek naar een grote kantoorruimte.

Gemeenschappelijke voorzieningen

Als je een kantoor huurt, zijn er – afhankelijk van de locatie – allerlei gemeenschappelijke voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Zo hebben meerdere locaties een Starbucks koffiecorner, is er een keukentje aanwezig inclusief koffieapparaat, is er een plek om te lunchen en is er op sommige locaties een AH to go aanwezig.

Stories