Welkom bij BusinessCenter Delta.

BusinessCenter Delta ligt op het Businesspark IJsseloord II in Arnhem, dat een hoogwaardige uitstraling heeft met een parkachtig karakter. Hierdoor voldoet het park volledig aan de wensen en eisen die de ondernemers nu en in de toekomst kunnen stellen. 

In dit BusinessCenter beschikken wij ook over een onbemande supermarkt en een Starbucks coffee corner.

  • Mini supermarkt aanwezig
  • Zichtlocatie
  • Praktijkruimte beschikbaar
  • Business Units Beschikbaar
  • Starbucks Coffee Corner

BusinessCenter Delta
Bekijk de locatie op Google Maps
Delta 1
6825 ML Arnhem
Tel: 0851 307 937
Delta@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding Delta

Benieuwd wat de locatie Delta te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Unit zone, de Business Lounge en over alle andere faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

Delta
Wat maakt BusinessCenter Delta uniek?

Wat maakt BusinessCenter Delta uniek?

BusinessCenter Delta is de uitvalsbasis van een breed scala bedrijven, uiteenlopend van zorg tot corporate. Delta is een locatie voorzien van alle faciliteiten en voorwaarden die u als ondernemer wenst.

De ligging van het pand aan de A12 en direct aan knooppunt Velperbroek maakt de bereikbaarheid uitstekend. Daarnaast beschikt het pand over een groot parkeerterrein en een parkeergarage. Ook is er gedacht aan elektrische laadpunten voor zowel de auto als de fiets.

In het pand  zijn voldoende doorgroei mogelijkheden, zo zijn er Business Units, Business Appartments en Corporate Offices beschikbaar. 

Van een Starbucks coffee corner tot een onbemande supermarkt en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Aan alles is gedacht. Zodat u zich op het belangrijkste kan focussen: uw onderneming.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Vloerbedekking van oude visnetten

Tapijttegels gemaakt van oude visnetten. Een circulair project waarbij ‘s werelds armste, afgelegen kustgemeenschappen hun eigen bedreigde omgeving helpen beschermen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.