Welkom bij BusinessCenter The Rock.

BusinessCenter The Rock aan de Atoomweg in Groningen is een uniek kantoor en eventlocatie.

Dit robuuste pand is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep direct aan de toe- en afrit van de ring Groningen. Waar voorheen talloze medewerkers van KPN werkzaam waren, wordt dit unieke pand nu behuisd door een gemêleerde groep ondernemers uit alle denkbare sectoren. 

  • Uitgebreide vergader faciliteiten
  • Business Units Beschikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Unieke locatie
  • Lunchcafé aanwezig

BusinessCenter The Rock
Bekijk de locatie op Google Maps
Atoomweg 6B
9743 AK Groningen
Tel: 0851 307 937
TheRock@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding The Rock

Benieuwd wat de locatie The Rock te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Unit zone, de Business Lounge, en voor alle faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

The Rock
Events at The Rock

Events at The Rock

Gezellig samen lunchen doe je in de kantine van maar liefst 400m² of op het fraai aangelegde besloten terras welke is voorzien van een riante vijver.

Organiseer je een evenement of een presentatie; alle faciliteiten zijn aanwezig om een event met ruim 100 bezoekers te organiseren.

Parkeren is ruimschoots mogelijk op het eigen terrein en is uiteraard gratis. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.