Welkom bij BusinessCenter Zernikepark

Centraal gelegen in het noorden van ons land vind je BusinessCenter Zernikepark. Niet voor niets is deze locatie strategisch gevestigd op het Science Park van Groningen, nabij de kennisinstituten als Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit. De vindingrijkheid en het ondernemerschap vieren hier hoogtij. Het is een inspirerende stad met een flinke dosis positieve energie.

  • Representatief
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Business Units Beschikbaar
  • Goede bereikbaarheid

BusinessCenter Zernikepark
Bekijk de locatie op Google Maps
Zernikepark 12
9747 AN Groningen
Tel: 0851 307 937
Zernikepark@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding BusinessCenter Zernikepark

Benieuwd wat de locatie Zernikepark je te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de verschillende Business Units en de faciliteiten op deze locatie.

Zernikepark
Wat maakt BusinessCenter Zernikepark uniek?

Wat maakt BusinessCenter Zernikepark uniek?

Een goede bereikbaarheid, omringd door de Hogeschool en Rijksuniversiteit, allemaal op een professionele campus.

BusinessCenter Zernikepark herbergt een bruisende gemeenschap van (innovatieve) huurders, wat direct voelbaar is. De locatie is altijd levendig, met ontmoetingen in de businesslounge voor een heerlijke kop koffie en boeiende gesprekken als je daar behoefte aan hebt.

Het pand beschikt over een eigen parkeerterrein met voldoende plekken voor auto's, een ruim aantal laadpalen voor elektrische voertuigen en genoeg ruimte om je fiets veilig te stallen.

Binnen het gebouw zijn alle faciliteiten voor jou als huurder geregeld, inclusief vergaderfaciliteiten, glasvezel internet én 24/7 toegang. BusinessCenter Zernikepark biedt een complete en zorgeloze werkplek. Aan alles is gedacht, zodat jij je kunt focussen op het belangrijkste: jouw onderneming.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Met zonnepanelen wek je energie op uit de zon. Zo is het mogelijk om tot 100% eigen energie op te wekken. Energie die niet wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan de energieleverancier. Onze BusinessCenters worden gebouwd met duurzaamheid als uitgangspunt. De gebouwen  hebben zonnepanelen op het dak en de gevels zijn voorzien van extra isolerend en zonwerend glas. 

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

Zernikepark.


Zernikepark 12
9747 AN Groningen
Tel: 0851 307 937
Zernikepark@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps