Welkom bij BusinessCenter L' Arc en Ciel

Over bijzondere panden gesproken; wat een blikvanger! Rijdend op de A1 vanuit richting Apeldoorn steekt dit kleurrijke pand scherp af tegen de ‘skyline’ van Hanzestad Deventer. Naar verluidt is dit het meest gefotografeerde kantoorpand van Nederland. Al googlend zijn er zoveel fraaie plaatjes online te vinden dat we dit beginnen te geloven. Dit prachtige kantoorpand kleurt bij lichtinval onder diverse hoeken anders op en heeft daarom de naam L'Arc en Ciel gekregen, de franse vertaling voor 'de regenboog'.

  • Unieke zichtlocatie
  • Goede bereikbaarheid
  • Business Units Beschikbaar
  • Representatief pand
  • Uitgebreide vergader faciliteiten

BusinessCenter L' Arc en Ciel
Bekijk de locatie op Google Maps
Zutphenseweg 29
7418 AH Deventer
Tel: 0851 307 937
lArcenCiel@BusinessCenter.nl

Digitale rondleiding L'Arc en Ciel

Benieuwd wat de locatie L'Arc en Ciel te bieden heeft? Bekijk onze introductie video! 

In slechts twee minuten neemt Arjen je mee door het pand en vertelt hij onder andere over de Business Unit zone, de duurzaamheid en de faciliteiten die wij aanbieden op deze locatie.

L' Arc en Ciel
Business Units

Business Units

Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van kantorengebied Hanzepark. Met een omvang van maar liefst ruim 5.200 m², en een zeer multifunctionele indeling, kunnen meerdere organisaties van verschillende groottes en omvang gehuisvest worden. De installaties en materialen garanderen een optimaal werkklimaat en geven het gebouw een luxe en zeer representatieve uitstraling.

Kantoorgebouw L'Arc en Ciel heeft een fraaie zichtlocatie en is gelegen aan de in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. De A1 ligt op slechts 500 meter afstand. De Zutphenseweg is tevens de doorgaande weg naar Raalte en Zwolle.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Duurzaamheid van de locatie

Energielabel:  

LED verlichting

Een duurzaam kantoor kiest waar mogelijk voor LED verlichting. Met goede LED verlichting zijn niet alleen energiebesparingen tot wel 60 % te realiseren, maar is tevens de lichtkwaliteit te verbeteren.

Elektrisch laden voor de deur

Rijdt u elektrisch? Dan is het goed om te weten dat al onze BusinessCenters beschikken over laadpalen. We plaatsen de laadpalen naar behoefte van de huurders met de mogelijkheid voor het aantal aansluitingen. U kunt zorgeloos en volledig opgeladen weer de weg op. Dit kan met bijna alle algemene laadpassen.

Gescheiden afval

Op dit moment scheiden wij op alle locaties rest, plastic en papierafval. 

Elektrisch fiets opladen

Steeds meer mensen beschikken over een elektrische fiets en daardoor is er een groeiende behoefte om elektrische fietsen op te laden, zowel voor recreatieve fietsers als voor werknemers. Ook bij onze BusinessCenters kunt u uw elektrische fiets opladen.

Warmteterugwinning

Warmte terugwinning is een energiezuinige methode voor hergebruik van warmte uit afvoerlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het voorverwarmen van de verse lucht in de kantoren.

A-label

Een A-label is het streven voor al onze panden. Duurzaamheid en zo energiezuinig mogelijk staat hoog op onze agenda. 

Huurders in L' Arc en Ciel

Ons team staat voor je klaar

Ben je geïnteresseerd in één van onze kantoorruimtes en wil je een bezichtiging inplannen, neem dan contact met ons op.

L' Arc en Ciel.


Zutphenseweg 29
7418 AH Deventer
Tel: 0851 307 937
lArcenCiel@BusinessCenter.nl
Bekijk de locatie op Google Maps